Mosul vine cu "sepci rosii" la Viitorul Zalau

Mosul nu ii va uita nici in acest an pe copiii de la Viitorul Zalau, managerul Daniel Sabau gandindu-se sa le faca din nou o surpriza fotbalistilor legitimati la clubul sau.

Evenimentul “Vine Mosul la Viitorul”, devenit deja o traditie, va fi organizat vineri, incepand cu ora 18, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau. Daniel Sabau impreuna cu colaboratorii sai au invitat, si in acest an, nume cunoscute din fotbalul Romanesc, dar si conducatori de cluburi, pana in acest moment confirmandu-si prezenta reprezentanti ai clubului Universitatea Cluj.

Anul trecut au fost prezenti alaturi de copiii de la Viitorul Mihai Onicas, fostul mijlocas al Stelei, simleuanul Liviu Antal, campion cu Otelul Galati, capitanul de la acea vreme al echipei FC Bihor, Catalin Chis, si Cristian Balaj, desemnat anul trecut arbitrul anului in Romania.

Clubul Sportiv Viitorul Zalau este alcatuit din opt grupe de copii si juniori: juniori republicani A, juniori republicani B, juniori C, juniori D, juniori E, grupa 2001 – 2002, grupa 2003 – 2004 si, infiintata de curand, grupa 2005 – 2006.

Recomandari

Alte Articole