Moşul a adus-o pe Gabriella Szucs la HC Zalău

La doar câteva ore de la încheierea turneului internaţional dotat cu Cupa Judeţului Sălaj şi care s-a terminat ieri, în jurul orei 13:30, HC Zalău a reuşit să ajungă la un acord cu handbalista Gabriella Szucs, care a evoluat ultima dată la vicecampioana Ungariei, DVCS Debrecen. “Am semnat un contract valabil pe o perioadă de două sezoane şi jumătate. Îmi pare bine că am realizat acest transfer, pentru că aveam mare nevoie de o asemenea jucătoare. Sper să fie de bun augur, iar Szucs să se integreze rapid în echipă. Se reface astfel cuplul central de nouă metri pe care mi l-am dorit la un moment dat şi la Vâlcea: Szucs – Beşe”, ne-a precizat, în exclusivitate, managerul Gheorghe Tadici.
Gabriella Szucs se va alătura lotului condus de Tadici în data de 26 decembrie, urmând să fie prezentă cu echipa zălăuană la turneul de la Baia Mare, din perioada 27 – 28 decembrie.
Handbalista a evoluat la Oltchim din 2008 până în vara anului trecut, fiind transferată la gruparea din Zăvoi chiar de la formaţia din Debrecen.
Handbalista născută la Oradea, dar care a emigrat în ţara vecină înainte de ’89, a fost la un pas în această vară de a ajunge şi la vicecampioana Universitatea Jolidon Cluj, însă a ales să evolueze acasă.
Chiar dacă este născută în România, Szucs a jucat pentru echipa Ungariei, cu care a cucerit medalia de bronz la Campionatul European din 2004 şi Campionatul Mondial din 2005, participând şi la Jocurile Olimpice din 2008.

Recomandari

Alte Articole