Mii de conducători auto sancționați pentru viteză de polițiștii sălăjeni, în primele zece luni ale anului Reviewed by CD on . Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, în cele zece luni ale acestui an, peste 11000 de șoferi care nu au respectat regimul legal de viteză. În perioada 1 ia Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, în cele zece luni ale acestui an, peste 11000 de șoferi care nu au respectat regimul legal de viteză. În perioada 1 ia Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mii de conducători auto sancționați pentru viteză de polițiștii sălăjeni, în primele zece luni ale anului

Mii de conducători auto sancționați pentru viteză de polițiștii sălăjeni, în primele zece luni ale anului

Mii de conducători auto sancționați pentru viteză de polițiștii sălăjeni, în primele zece luni ale anului

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, în cele zece luni ale acestui an, peste 11000 de șoferi care nu au respectat regimul legal de viteză.

În perioada 1 ianuarie-31 octombrie a.c., poliţiştii rutieri au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și pentru siguranța traficului rutier. În cadrul celor 95 de acţiuni desfăşurate, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, poliţiştii au aplicat 11067 de sancţiuni contravenţionale.

De asemenea, în perioada de referință, pe acest segment, oamenii legii au reținut, în vederea suspendării, 746 premise de conducere.

Neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum şi trafic este prima cauză generatoare de accidente rutiere. Din această cauză, în cele zece luni ale acestui an, pe raza județului Sălaj, s-au înregistrat 22 de accidente de circulație grave, în urma cărora o persoană și-a pierdut viața și 23 au fost rănite grav.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus