Meseşul Treznea a câştigat Cupa AJF

Devenită “ciuca bătăilor” în prima parte a campionatului Ligii a IV-a de fotbal, după ce anul trecut a devenit campioană judeţeană, Meseşul Treznea pare să-şi fi revenit odată cu venirea pe banca tehnică a antrenorului Călin Pop. Formaţia de la poalele Meseşului a câştigat cu scorul de 2 – 1 semifinala cu Flacăra Halmăşd, cu acelaşi scor câştigând şi finala cu Inter Cizer.
Cele patru echipe calificate în semifinalele Cupei AJF, ajunsă în acest an la cea de-a XIII-a ediţie, sunt: Gloria Bobota, Inter Cizer, Flacăra Halmăşd şi Meseşul Treznea, echipa din Bobota fiind surpriza semifinalelor. Faza grupelor a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână, în sălile de sport ale şcolilor din Cehu Silvaniei şi din Pericei, iar semifinalele şi finalele s-au disputat sâmbătă, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale din Pericei.
În prima semifinală s-au duelat Gloria Bobota şi Inter Cizer, formaţia din Cier câştigând cu scorul de 5 – 1, după ce la pauză conducea la limită, 2 – 1. Pentru echipa din Cizer a marcat Cătălin Sabău (2), Liviu Islamovici (2) şi Alex Şerban. Cealaltă semifinală a fost câştigată de Meseşul Treznea, cu scorul de 2 – 1, pentru echipa antrenorului Călin Pop marcând Radu Blaga. Al doilea gol al echipei din Treznea a fost practic un autogol, înscris de Adrian Farkas. Golul echipei din Halmăşd a fost înscris de Doru Sabău.
Ajunsă în semifinale după ce a eliminat surprinzător, în faza grupelor, CS Barcău Nuşfalău, Gloria Bobota a trebuit să se mulţumească cu locul trei la ediţia din acest an, fiind învinsă cu scorul de 4 – 1, în finala mică, de Flacăra Halmăşd. Pentru liderul la zi din Liga a IV-a au marcat: Tudor Ulmeanu, Szilard Garbacz, Adrian Dregan şi Adrian Bregea, în timp ce pentru bobotani a înscris Ciprian Muste.
Prima parte a finalei s-a încheiat cum a şi început, cu scorul 0 – 0, toate cele trei goluri fiind marcate în repriza secundă. Pentru Meseşul Treznea au marcat Mihai Bolboacă şi Radu Blaga, iar pentru Inter Cizer a înscris Bogdan Ember.
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj a acordat mingi şi cupe tuturor echipelor participante. Reprezentanţii AJF Sălaj au ţinut să mulţumească pe această cale Primăriilor din Cehu Silvaniei şi din Pericei pentru sprijinul acordat în organizarea acestei ediţii.   
Meseşul Treznea: Flaviu Dragoş – Mihai Gaidoş, Vlad Bumbuţ, Ioan Meleg, Răzvan Hendea, Cătălin Curea, Nicolae Micle, Toth Karoly, Radu Blaga, Ciprian Pavel, Bogdan Filip, Beko Gabor, Vlad Berbecar şi Mihai Bolboacă. Delegat: Vasile Mureşan. Antrenor: Călin Pop.

Recomandari

Alte Articole