Culturistul zalauan Liviu Ungurusan, de la CS Alfa Zalau, a fost cel mai in varsta participant la Campionatul National de culturism, fitness, bodyfitness, bodybuilding si bikini, rezervat seniorilor si desfasurat la finele saptamanii trecute, la Bistrita.

Chiar daca a implinit varsta de 52 de ani, Ungurusan a reusit sa castige medalia de bronz in proba de culturism, fiind prima medalia obtinuta la aceasta proba dupa o pauza de 20 de ani, din care 11 a facut  pauza totala in acest sport. “E greu sa concurezi la seniori, pentru ca avem o varsta, iar printre adversarii nostri sunt si concurenti sub 25 de ani”, a afirmat culturistul zalauan.

La Nationalele de la Bistrita au fost prezenti si doi sportivi de la CS Gold Gym Simleu Silvaniei, Tokolyi Ferencz si antrenorul clubului, Ioan Laslo. Din pacate, doar primul a reusit sa urce pe scena in ziua concursului, Laslo confruntandu-se cu probleme de sanatate in noaptea dinaintea concursului. “Am mancat doar carne fiarta inainte de concurs, ia cu o seara inainte am mancat peste prajit si cred ca de acolo mi s-a tras totul”, ne-a explicat Laslo.

Tokolyi Ferencz a concurat in proba de bodybuilding clasic, la categoria 1,71 metri, obtinand si el medalia de bronz la final. Pentru acesta a fost prima participare la un campionat national de seniori, Tokolyi obtinand in trecut doua medalii de argint la faza zonala a Campionatului National rezervat juniorilor.

Recomandari

Alte Articole