Marius Pasca isi incheie conturile cu FC Zalau?

Revenit pe banca tehnică a echipei FC Zalău, în urmă cu doi ani, antrenorul Marius Paşa îşi încheie luna viitoare contractul cu FC Zalău. Informaţia făcută public ieri, în cadrul unei conferinţe de preră, chiar de antrenorul Marius Pacşa. “În iunie îmi expiră contracul cu FC Zalău, astfel că e prematur să discutăm de planuri de viitor, cel puţin din punctul meu de vedere”. Întrebat dacă îi va prelungi contractul antrenorului Marius Paşca, preşedintele Ioan Morar, a lăsat să se înţeleagă că orice este posibil la finalul acestui sezon. “Este prea devreme să discutăm de această problemă. O vom discuta după terminarea campionatului. Mai sunt cinci etape de jucat şi abia apoi vom pune în discuţie această problemă. Există şi varianta să nu ne înţelegem la contract, chiar de aceea nu pot spune dacă Paşca va continua sau nu la FC Zalău”.

 

Tot în cadrul conferinţei de ieri, Ioan Morar ne-a informat că intenţionează să organizeze la finalul sezonului o selecţie cu jucători din campionatul judeţean, în speranţa că se vor găsi câţiva fotbalişti care pot face faţă nivelului Ligii a III-a. “Am auzit tot felul de discuţii, că ar fi jucători în judeţ care ar face faţă cu brio în Liga a III-a, iar în acest sens, după terminarea campionatului vom organiza un trial. Voi sta de vorbă cu preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Dan Costin şi cu preşedinţii de cluburi, probabil vom descoperi în urma acestei acţiuni câţiva jucători care ne pot fi folositori în sezonul viitor. Este o diferenţă destul de mare între Liga a III-a şi Liga a IV-a, iar noi, tocmai de aceea vrem să vedem care pot face faţă nivelului Ligii a III-a. Vor fi alcătuite trei selecţionate, cu jucători de la toate echipe care vor fi de acord să dea fotbalişti pentru această acţiune. Noi le propunem cluburilor, nu-i obligăm, dacă sunt de acord bine, dacă nu, nu este nicio problemă”

 

Antrenorul Marius Paşca a aflat la conferinţa de presă de intenţia preşedintelui. “Nu ştiam de planul domnului Morar. E prematur să discutăm despre acest lucru, cel puţin din punctul meu de vedere, având în vedere că în iunie îmi expiră contractul. Este o ideea bună, dar contează cum recepţionează şi celelale cluburi această acţiune. Sunt câţiva jucători tineri în campionatul judeţean, dar trebuie bine să ne orientăm. Nu are rost să aducem jucători de 28, 29 de ani, fiindcă nu e uşor să lucrezi cu jucători care nu au abecedarul fotbalului. Un jucător care vine la echipa mare trebuie să aibă minumum de cunoştinţe tehnico-tactice”, a mai precizat tehnicianul zălăuan.

 

Înainte de a revenit la FC Zalău, Marius Paşca a antreant formaţia din Liga a II-a, FC Silvania Şimleu Silvaniei, pe care a reuşit să o salveze de la retrogradare, echipa aflându-se într-o situaţie delicată în clasament, în monentul în care a fost preluată de antrenorul zălăuan.

 

Vă reamintim că FC Zalău a obţinut vineri a şasea victorie consecutivă din returul campionatului, situându-se pe locul cinci, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, la trei puncte în spatele podiumului. Obiectivul echipei la finalul acestui sezon este clasarea pe unul din locurile 1 – 7.

Recomandari

Alte Articole