Marius Ciortea, "oltean" pentru un sezon

Dupa o jumatate de sezon in care a evoluat pentru Unirea Dej, voleiblistul salajean Marius Ciortea a ajuns luni la o intelegere cu formatia SCM Universitatea Craiova, echipa la care evolueaza si zalauanii Adrian Briscan si Cristian Pop.

 

In varsta de 27 de ani si cu o talie de 1,98 m, Ciortea poate evolua la formatia olteana atat ca extrema, cat si ca universal. “Am avut oferte de la mai multe echipe, insa ma bucur ca am ales in cele din urma Craiova. Ii multumesc in primul rand presedintelui Nicu Stoian si antrenorului Danut Pascu. Ma simt bine aici si sper sa facem o figura frumoasa in acest sezon. Obiectivul echipei este clasarea in primele opt locuri, insa la ce jucatori avem cred ca putem obtine o clasare mai buna de locul opt”, ne-a declarat Marius Ciortea.

 

Inainte de a ajunge la Unirea Dej, Ciortea a evoluat timp de doi ani pentru Remat Zalau, formatie la care a devenit capitan dupa plecarea lui Adrian Gontariu la VfB Friedrichshafen si cu care a castigat titlul de campion al Romaniei.

 

In afara de Remat Zalau si Unirea Dej, voleibalistul nascut in comuna Rus a mai evoluat la VCM LPS Piatra Neams si Steaua Bucuresti.

Recomandari

Alte Articole