Marincas – cel mai tare din Salaj

Chiar dacă nu a fost dat încă publicităţii clasamentul celor mai buni sportivi din judeţul Sălaj în anul 2011, potrivit rezultatelor înregistrate până în acest moment de sportivii sălăjeni, instructorul secţiei de karate de la CS Terra Kid Zalău, Călin Marincaş, nu poate pierde fotoliul de lider nici în acest an.

 

Printre cele mai bune rezultate obţinute în acest an de sportivul zălăuan se numără titlul de campion european la karate fudokan, vicecampion european la karate tradiţional şi titlul de campion naţional. Acesta însă va mai participa la finalul acestei săptămâni la Campionatul Mondial de karate fudokan, de la Belgrad (Serbia).

 

Marincaş ar deveni astfel pentru a patra oară cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj, după ce s-a mai clasat pe primul loc în 2007, 2008 şi 2010.

 

În urma rezultatelor obţinute anul trecut, instructorul de la CS Terra Kid Zalău a acumulat 400,5 puncte, cu aproape 300 de puncte mai mult decât ocupanta locului secund, tenismena Andrada Vincze.

 

Pentru festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din Sălaj, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST) a alocat Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj suma de 10.000 de lei, din care aproximativ 2.500 de lei se vor cheltuie pentru cupe, diplome şi flori, iar suma de 7.500 de lei va fi împărţită sportivilor.

 

Gala Sportului Sălăjean va avea loc marţi, 20 decembrie, de la ora 17, în Sala “Avram Iancu” din cadrul Primăriei

Zalău, ocazie cu care va avea loc şi festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Zalău.

Recomandari

Alte Articole