Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unor bărbați din Hida, puse în aplicare de poliţişti Reviewed by CD on . Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare, luni, 5 noiembrie, două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea , emise d Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare, luni, 5 noiembrie, două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea , emise d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unor bărbați din Hida, puse în aplicare de poliţişti

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unor bărbați din Hida, puse în aplicare de poliţişti

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unor bărbați din Hida, puse în aplicare de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare, luni, 5 noiembrie, două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea , emise de Judecătoria Jibou, la data de 1 noiembrie a.c., pe numele a doi bărbaţi de 28, respectiv 37 de ani, ambii domiciliaţi în comuna Hida.

Bărbatul de 28 de ani are de ispăşit o pedeapsă de 6 luni şi 891 de zile închisoare, iar cel de 37 de ani este condamnat la o pedeapsă de un an , 3 luni şi 647 de zile. Ambii sunt condamnaţi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Faptele au fost comise în comuna Hida, în cursul anului 2015.

Cei doi au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi au fost transferaţi la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus