Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiștii zălăuani Reviewed by CD on . Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare, marţi, 9 aprilie a.c., un mandat de executare a pedepsei Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare, marţi, 9 aprilie a.c., un mandat de executare a pedepsei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiștii zălăuani

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiștii zălăuani

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiștii zălăuani

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare, marţi, 9 aprilie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Sălaj, pe numele unui tânăr de 24 de ani, din municipiul Zalău.

Cel în cauză are de ispăşit o pedeapsă de 2 ani, 3 luni și 20 de zile închisoare, pentru efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv. Faptele au fost comise în perioada septembrie 2016-mai 2017.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus