Mandat de arestare preventivă pentru un bărbat din Românași, pus în aplicare de polițiști

Lozna: S-a îmbătat, a luat autoturismul unei cunoștințe și a provocat un accident

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare, luni, 25 februarie a.c., un mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Sălaj, pentru o perioadă de 30 de zile, pe numele unui bărbat de 36 de ani, din comuna Românaşi.

În fapt, în noaptea de 14 spre 15 august 2018, bărbatul a pătruns într-un magazin de comercializare a telefoanelor mobile, de pe raza judeţului, de unde a sustras patru telefoane noi şi 40 de telefoane folosite. Prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 8300 lei, din care s-a recuperat parţial. A fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cel în cauză a fost reţinut la data de 30 august 2018., iar pe 31 august a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, ulterior măsura arestului preventiv fiind înlocuită cu cea a controlului judiciar. Întrucât nu a respectat obligaţiile impuse de instanţă, pe numele bărbatului, Tribunalul Sălaj a emis mandat de arestare preventivă.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

Recomandari

Alte Articole