”În lupta dintre PNL și PD-L, va câștiga PMP-ul” Reviewed by CD on . Dan Ardelean, secretarul coordonator al PMP filiala Maramureș, a comentat pentru Transilvania-tv.ro, evenimentele strindente de pe scena politică, mai cu seamă Dan Ardelean, secretarul coordonator al PMP filiala Maramureș, a comentat pentru Transilvania-tv.ro, evenimentele strindente de pe scena politică, mai cu seamă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»”În lupta dintre PNL și PD-L, va câștiga PMP-ul”

”În lupta dintre PNL și PD-L, va câștiga PMP-ul”

”În lupta dintre PNL și PD-L, va câștiga PMP-ul”

Dan Ardelean, secretarul coordonator al PMP filiala Maramureș, a comentat pentru Transilvania-tv.ro, evenimentele strindente de pe scena politică, mai cu seamă cele privitoare la fuziunea dintre PNL și PD-L. Ardelean crede că prin unirea celor două formațiuni, aceștia se vor contopi, iar PMP va fi câștigătorul.

Întrebat dacă PMP se va uni cu celelalte formațiuni de centru – dreapta în vederea susținerii unei candidaturi comune pentru scrutinul din toamnă, Ardelean a dat asigurări ”Sigur vom sprijini o candidatură la prezidențiale din partea dreaptei, dar părerea mea este că după fuziunea dintre PNL și PDL se va crea o breșă pe dreapta, unde ar putea profita PMP-ul”.
Secretarul coordonator al Mișcării Populare Maramureș crede că va fi exclusă o alianță cu celelalte formațiuni de dreapta, pentru că acestea n-au rezistat niciodată, spune însă că fuziunea ar fi credibilă dar este riscantă. ”O alianță cred că va fi exclusă din calcule deoarece istoria arată că toate alianțele de până acum n-au rezistat, soluția credibilă este fuziunea dar este riscantă deoarece mulți nu vor fi de accord, vor cădea multe capete și ar trebui călcate în picioare multe orgolii”. Dan Ardelean s-a întrebat ironic, cum ar fi ca doi politicieni din tabere diferite, până nu de mult dușmani de moarte, să stea la masă ”Vă dați seama cum ar fi ca: Man (PD-L) să stea la masă cu Hoban (PNL) să discute strategii politice?!”.
PMP-istul maramureșean crede că pentru formațiunea din care face parte, este o șansă în perioada următoare, pentru că cei care sunt pe punctul de a forma o alianță ori fuziune, se vor certa împărțindu-și funcții; în acest fel mizează Ardelean că nemulțumiții vor trece la PMP. ”Este o șansă mare pentru PMP. Ăștia o să se certe pe împărțit funcții în interiorul viitorului partid, iar care rămân pe dinafară, n-o să facă nimic. Lumea se va scârbi de ei și vor ieși mizerii la suprafață, iar noi vom crește cu Traian Băsescu în frunte; a fost singurul politician care a fost consecvent și echilibrat”. Acesta a punctat ”primari PD-L și vice PNL care vor vrea să candideze la primarie, unde o sa meargă?! La PMP!

Învitat să-și spună părerea în legătură cu intenția retragerii din cursa prezidențială a lui Crin Antonescu, Ardelean a precizat ”din punctul meu de vedere, acest anunț trebuia făcut mai devreme de alegerile europarlamentare”. Continuând să spună că liberalii din teritoriu, ar fi scos un scor mult mai bun la alegeri ”din păcate, glonțul pentru Antonescu, a trecut prin el, dar l-a lovit și pe Iohannis”. Secretarul coordonator al Mișcării Populare Maramureș, nu crede că vom asista și la alte surprize în aceest moment pe scena politică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus