Lucrarile la Sala Sporturilor, intarziate

Intrata intr-un proces de reabilitare in toamna anului trecut, Sala Sporturilor din Zalau nu va mai putea fi folosita in acest sezon de echipele de volei si handbal ale Zalaului. Aceasta, deoarece lucrarile nu sunt realizate decat in proportie de 50 la suta, chiar daca initial, au fost prevazute sase luni pentru renovarea Salii Sporturilor. Potrivit primarului Radu Capilnasiu, termenul la care pot preda lucrarile a fost decalat, termenul initial fiind 24 martie 2012, deoarece proiectul initial a suferit modificari, urmand a fi demolate zidurile de sub loja oficiala in scopul maririi suprafetei de joc.

De renovarea Salii Sporturilor se ocupa Compania Nationala de Investitii (CNI), care a si semnat contractul cu CS Constructii Erbasu SA, firma care realizeaza lucrarile la sala.

La inceputul lucrarilor, valoarea totala a costurilor s-a ridicat la 4.404,70 de lei, insa, avand in vedere ca proiectul a suferit modificari, cu siguranta si valoarea costurilor va fi majorata.

Lucrarile de consolidare si reabilitare la Sala Sporturilor din Zalau constau in: reparatii la peretii interiori si exteriori ai salii, reconsolidarea acoperisului, schimbarea tamplariilor metalice cu tamplarii pvc si inlocuirea geamurilor vechi cu geamuri termopan, inlocuirea instalatiilor de apa rece si apa calda, schimbarea centralei termine, inlocuirea instalatiilor electrice, renovarea vestiarelor, a grupurilor sanitare si a celor de refacere, renovarea salii de joc, inlocuirea scaunelor din tribuna si a suprafetei de joc, reabilitarea salii de forta si amenajarea unor spatii si a unui grup sanitar pentru persoanele cu dizabilitati. Sala Sporturilor va fi dotata si instalatie noua de sonorizare, tabele electronice noi de afisaj, mobilier nou la vestiare si la suprafetele anexe, instalatii de aer conditionat si panouri solare pentru apa calda.

Recomandari

Alte Articole