Luceafărul Bălan rămâne în subsolul clasamentului Reviewed by CD on . Luceafărul Bălan și-a arătat limitele și în partida din runda a X-a. Fără o pregătire fizică corespunzătoare datorită numărului redus de antrenamente din ciclur Luceafărul Bălan și-a arătat limitele și în partida din runda a X-a. Fără o pregătire fizică corespunzătoare datorită numărului redus de antrenamente din ciclur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Luceafărul Bălan rămâne în subsolul clasamentului

Luceafărul Bălan rămâne în subsolul clasamentului

Luceafărul Bălan rămâne în subsolul clasamentului

Luceafărul Bălan și-a arătat limitele și în partida din runda a X-a. Fără o pregătire fizică corespunzătoare datorită numărului redus de antrenamente din ciclurile săptămânale de pregătire, jucătorii Bălanului au căzut din nou fizic în ultima jumătate de oră de joc a partidei cu AS Fotbal Comnuna Recea și au pierdut cu 4-1, după ce în minutul 60 scorul era egal, 1-1.

AS Fotbal Comnuna Recea – Luceafărul Bălan 4-1 (1-0)

Luceafărul Bălan continuă seria rezultatelor negative în campionatul ligii a III-a. Sâmbătă după-amiază, în etapa a X-a, jucătorii Bălanului au făcut o partidă excelentă timp de 75 de minute, după care, lipsa pregătirii fizice i-a costat și au pierdut duelul cu AS Fotbal Comuna Recea la un scor mult prea drastic față de evoluția celor două echipe pe teren.

Gazdele au deschis scorul după exact un sfert de oră de joc, prin Raul Toraczkozi care a reușit să-l învingă pe Marcel Petcu cu un șut din interiorul careului și a stabilit scorul primei reprize.

La cinci minute după revenirea celor două formații de la vestiare, Luceafărul Bălan a beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Alexandru Turcu a executat perfect și a restabilit egalitatea aducând speranța într-un rezultat pozitiv pe banca tehnică a echipei sale.

Ultimele 15 minute de joc au fost însă de coșmar. Gazdele au marcat de trei ori din cinci în cinci minute. În min.75 Călin Popan a reușit să-și ducă echipa în avantaj și a marcat pentru 2-1. În min.80 scorul a devenit 3-1 după reușita lui Viorel Chinde, iar cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc Adrian Tarța a dus scorul la 4-1 și a stabilit scorul final al întâlnirii.

În celelalte partide ale etapei a X-a s-au înregistrat urătoarele rezultate: FC Zalău – CS Iernut 1 – 0, Industria Galda – CS Oşorhei 1 – 0, Avântul Reghin – Sănătatea Cluj 4 – 1, AFC Odorheiu Secuiesc – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 0 – 3, Unirea Jucu – Luceafărul Oradea 1 – 1 și Unirea Dej – CSM Sighetu Marmaţiei 0 – 1.

În runda următoarea Luceafărul Bălan va primi vizita echipei Unirea Jucu, grupare aflată pe locul 5 în clasament cu 21 de puncte, în timp ce Luceafărul Bălan rămâne pe ultimul loc în serie cu un singur punct câștigat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus