Luceafărul Bălan a rezistat doar o repriză la Dej

Luceafărul Bălan rămâne ultima clasată în seria a V-a

Unirea Dej – Luceafărul Bălan 3-0 (0-0)

Luceafărul Bălan s-a întors fără niciun punct din depalsarea de la Dej.

Jucătorii Bălanului au început partida destul de timorați și le-au permis gazdelor să domine partida în prima jumătate de oră de joc.

După câteva ocazii clare de gol la poarta lui Marcel Petcu, Luceafărul a început să iasă mai mult la joc și au pus în pericol poarta adversă fiind foarte aproape de gol în minutul 36 prin căpitanul Bogdan Ceaca, respectiv în minutul 41 prin Darius Colciar care a trimis puțin pe lângă țintă.

Startul părții a doua a aparținut gazdelor. Unirea Dej a ratat cea mai mare oportunitate de a marca în minutul 63, prin Alexandru Bălțoi, iar două minute mai târziu au deschis scorul prin Florin Alexandru.

La numai 6 minute de la deschiderea scorului gazdele și-au dublat avantajul prin Kovacs Szabolcs, iar în minutul 80 au închis tabela și au punctat pentru 3-0 prin același Florin Alexandru care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de centralul întâlnirii pentru un faul comis de Mihai Moolnar în suprafața de pedeapsă asupra lui Alexandru Bălțoi.

În urma eșecului suferit la , gruparea din Bălan rămâne pe ultima poziție în clasament cu un singur punct acumulat, iar în runda următoare, ultima a turului de campionat, va evolua pe propriul teren în compania echipei Luceafărul Oradea.

Recomandari

Alte Articole