Luceafărul Bălan a preluat lanterna roșie Reviewed by CD on . Luceafărul Bălan a suferit sâmbătă o nouă înfrângere la limită, scor 1-2 pe terenul echipei Industria Galda. Deși a condus cu 1 - 0 și a jucat cu un om în plus Luceafărul Bălan a suferit sâmbătă o nouă înfrângere la limită, scor 1-2 pe terenul echipei Industria Galda. Deși a condus cu 1 - 0 și a jucat cu un om în plus Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Luceafărul Bălan a preluat lanterna roșie

Luceafărul Bălan a preluat lanterna roșie

Luceafărul Bălan a preluat lanterna roșie

Luceafărul Bălan a suferit sâmbătă o nouă înfrângere la limită, scor 1-2 pe terenul echipei Industria Galda. Deși a condus cu 1 – 0 și a jucat cu un om în plus pe teren mai bine de 20 de minute, Luceafărul Bălan nu a reușit să obțină nici măcar o remiză în deplasarea de la Galda și rămâne singura echipă din seria a V-a fără niciun punct câștigat după șase etape.

Primul sfert de oră a întâlnirii a fost echilibrat, iar în minutul 16 Bălanul a deschis scorul și a punctat pentru 0 – 1 prin Raul Brândușe care a speculat o gravă eroare din defensiva echipei gazdă.

Bucuria Luceafărului a durat numai două minute. În minutul 19, Industria Galda a restabilit egalitatea în urma unui lob frumos, trimis peste Marius Groza de către Flaviu Baghiu., iar după alte nouă minute gazdele puteau trece în avantaj în urma unui șut expediat pe spațiul porții de Daniel Lupșan și reținut de goalkeeper-ului sălăjean.

Spre frustrarea echipei vizitatoare, Industria Galda a intrat în cabine în avantaj. În ultimul minut al primei reprize, Gabriel Țiriac l-a faultat pe Lupșan în suprafața de pedeapsă și centralul Nicolae Păsărin a indicat fără nicio ezitare punctul cu var de la 11 metri. Același Lupșan a transformat lovitura de la 11 m și echipa gazdă a plecat la vestiare avânt un gol în fața Luceafărul din Bălan.

Sălăjenii au început puțin mai bine decât gazdele repriza a II-a, iar în ultimele 20 de minute de joc, după eliminarea lui Petru Medrea, dominarea echipei din Bălan a fost mai mult decât evidentă, dar toate acestea Mihai Bode și compania nu au putut străpunge defensiva adversă și Industria Galda a câștigat partida la limită, cu scorul de 2-1, trimițând gruparea din Bălan pe ultimul loc în serie, cu zero puncte.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus