Liviu Ciupe, ales vicepresedintele FRVolei

Unul dintre cei mai importanţi acţionari ai campioanei României Remat Zalău, Liviu Ciupe, care a fost şi preşedintele clubului zălăuan până în urma cu câteva luni, a fost ales vineri vicepreşedintele Federaţiei Române de Volei, în cadrul Adunării Generale de alegeri. “Am fost propus de mai multe echipe, chiar şi de către unele la care nu mă aşteptam, iar vineri, în cadrul Adunării Generale am fost votat în funcţia de vicepreşedinte. Mai mult de jumătate din voturi mi-au aparţinut, celalalte fiind împărţite la ceilalţi zece candidaţi, ceea ce înseamnă că lumea mă apreciază pentru ceea ce am făcut la clubul din Zalău. Am spus încă de la început că voi candida doar pentru funcţia de vicepreşedinte, fiindcă nu am suficient timp la dispoziţie să mă ocup de toate problemele din federaţie. Am obţinut rezultate deosebite cu Remat Zalău în ultimii doi ani, iar acest lucru cred că a contat la alegerea mea ca vicepreşedite”, consideră Liviu Ciupe.

Directorul grupului de firme Remat Invest a fost ales pentru următorii patru ani în funcţia de vicepreşedinte alături de Alexandru Grigoriu, finanţatorul echipei feminine CSM Bucuresti.

Dacă cei doi sunt noii vicepresedinţi pentru următorii patru ani, în funcţia de preşedinte a rămas Gheorghe Visan, acesta fiind la al treilea mandat.

Tot în cadrul Adunării Generale de vineri s-a stabilit ca numărul jucătorilor străini care pot evolua în acelaşi timp, pe teren să se reducă de la 6 la 4, libero-ul nefiind inclus în cei patru, astfel că poate fi atât român, cât şi străin.

Recomandari

Alte Articole