Liceul de Artă “Ioan Sima” din Zalău va fi reabilitat termic Reviewed by CD on . Azi, 9 august, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat contractul de finanțare pe fonduri europene pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Azi, 9 august, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat contractul de finanțare pe fonduri europene pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Liceul de Artă “Ioan Sima” din Zalău va fi reabilitat termic

Liceul de Artă “Ioan Sima” din Zalău va fi reabilitat termic

Liceul de Artă “Ioan Sima” din Zalău va fi reabilitat termic

Azi, 9 august, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat contractul de finanțare pe fonduri europene pentru creșterea eficienței energetice a Liceului de Artă “Ioan Sima”. Valoarea totală a acestui proiect este de 6.924.704,46 lei, din care fonduri atrase în sumă de 4.257.061,15 lei. Scopul proiectului este de a îmbunătăți din punct de vedere energetic infrastructura educațională a acestei unități de învățământ, de a contribui în mod direct la reducerea consumului de energie din surse convenționale și la reducerea emisiilor de CO2 eliberate în atmosferă. Astfel, aproximativ 500 de elevi și 85 de cadre didactice vor beneficia, la finalul proiectului, de condiții mai bune în timpul activităților zilnice.

De asemenea, mai sunt în evaluare, pe acest tip de finanțare, încă trei proiecte pentru următoarele unități de învățământ : Liceul Ortodox “Sfântul Nicolae”, Liceul cu program sportiv “Avram Iancu” și Liceul Reformat “Wesselenyi”, urmând ca în perioada următoare să fie semnate contractele de finanțare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus