ISU Sălaj a organizat faza zonală a “Competiţiei de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat” Reviewed by CD on . În perioada 07-09 iunie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat faza zonală a “Competiţiei de Descarcerare şi În perioada 07-09 iunie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat faza zonală a “Competiţiei de Descarcerare şi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ISU Sălaj a organizat faza zonală a “Competiţiei de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat”

ISU Sălaj a organizat faza zonală a “Competiţiei de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat”

ISU Sălaj a organizat faza zonală a “Competiţiei de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat”

În perioada 07-09 iunie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat faza zonală a “Competiţiei de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat”, ediţia 2017, la care au participat şase echipaje de pompieri militari din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor: Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Satu Mare, Maramureş şi Sălaj. Evenimentul s-a desfăşurat în parcarea Trans Bitum din localitatea Ip.
Competiţia a cuprins două probe desfăşurate în două etape: “Descarcerarea din vehicule” şi “Acordarea primului-ajutor calificat”. Pe parcursul celor două probe câte două echipaje au lucrat simultan, abilităţile apreciate de către evaluatori au fost atât îndemânarea şi rapiditatea, cât şi respectarea cu stricteţe a tehnicilor şi procedurilor specifice.
După desfăşurarea concursului podiumul s-a prezentat astfel:
1. Proba de descarcerare din vehicule- locul întâi I.S.U. Satu Mare, locul al II-lea I.S.U. Bihor şi locul trei i-a revenit echipajului de la I.S.U Cluj.
2. Proba de acordare a primului ajutor calificat: locul întâi i-a revenit echipajului al I.S.U Maramureş, urmat de echipajele ale I.S.U. Cluj şi I.S.U. Satu Mare.
Au mai fost acordate şi alte distincţii :
1. Distincţia de “Cel mai bun comandant de echipaj” i-a revenit lui Plt. Maj. Ardelean Anton de la I.S.U Satu Mare;
2. Ditincţiile de “Cea mai bună echipă de servanţi” şi „Cea mai bună echipă de paramedici” au fost acordate echipajelor de la I.S.U. Satu Mare.
Echipajele aflate pe primul loc la proba de descarcerare şi acordarea primului ajutor calificat vor merge la faza naţională a competiţiei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus