IPJ Sălaj: Atenție la cumpărături în perioada reducerilor! Reviewed by CD on . În această perioadă în care cei mai mulți comercianți oferă reduceri la numeroase produse, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj vă oferă câteva sfaturi pentr În această perioadă în care cei mai mulți comercianți oferă reduceri la numeroase produse, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj vă oferă câteva sfaturi pentr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»IPJ Sălaj: Atenție la cumpărături în perioada reducerilor!

IPJ Sălaj: Atenție la cumpărături în perioada reducerilor!

IPJ Sălaj:  Atenție la cumpărături în perioada reducerilor!

În această perioadă în care cei mai mulți comercianți oferă reduceri la numeroase produse, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj vă oferă câteva sfaturi pentru a vă bucura pe deplin de bunurile achiziționate:

La cumpărăturile în magazine:

Evitaţi să aveţi asupra dumneavoastră sume mari de bani!

Când achitaţi cumpărăturile, nu scoateţi toată suma de bani, ci numai necesarul plăţii contravalorii acestora!

Tastaţi codul PIN cu discreţie atunci când efectuaţi plata cu cardul pentru a nu fi observat de cei din jur!

Furturile din buzunare şi genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins în astfel de locuri, verificaţi-vă imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unei înscenări a unui hoţ!

La întoarcerea spre casă, evitaţi deplasarea prin zone puţin circulate sau întunecate!

La cumpărăturile on-line:

Nu furnizaţi codul numeric personal, seria şi numărul de buletin, de la paşaport sau de la permisul de conducere, întrucât vânzătorul nu are nevoie de aceste informaţii!

Documentaţi-vă înainte de a participa la licitaţiile prin internet, cu privire la obligaţiile dumneavoastră în calitate de cumpărător, dar şi cu privire la obligaţiile vânzătorului. Toate acestea, înainte de a începe să licitaţi pentru un produs.

Nu oferiţi informaţiile de pe card, dacă site-ul nu foloşeste o conexiune securizată şi dacă reputaţia acestuia este îndoielnică.

Accesaţi direct site-ul original, nu prin link-uri primite prin e-mail!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus