Ionut Danila nu mai este dorit la FC Zalau

Dorit, in special de antrenorul Marius Pasca, cu care a colaborat si in Liga a II-a, la FC Silvania Simleu Silvaniei, Ionut Danila a fost adus iarna trecuta la FC Zalau. Atacantul originar din Bacau, a debutat insa pentru gruparea de la poalele Mesesului abia in ultima etapa a sezonului trecut, acesta fiind suspendat in vara anului trecut pe o perioada de un an, dupa ce l-a agresat pe centralul partidei FC Silvania – FCMU Baia Mare.

Conducerea clubului zalauan a avut rabdare cu jucatorul, insa randamentul atacantului nu a fost pe placul conducerii si a celor doi antrenori, acestia luand zilele trecute decizia de a-l exclude din lot pe Danila.

“Sunt dezamagit de atitudinea lui Danila. Are probleme personale repetate. Din punctul meu de vedere nu mai face parte din lotul nostru. Probabil la iarna vom cauta o modalitate de a ne desparti de el, sigur, in anumite conditii, care sa fie favorabile in primul rand pentru noi. Clubul a fost alaturi de elinca de la inceputul campionatului, pentru ca stiti foarte bine situatia lui dinaine. Eu, personal, mi l-am dorit la echipa. Din pacate este o diferenta prea mare intre ceea ce i-a oferit clubul si ceea ce ne-a oferit el in schimb. Pentru mine, Danila este un subiect inchis. El a mai fost invoit o data in acest tur de campionat, tot pentru probleme personale, iar acum, in meciul de vineri, aveam mare nevoie de el. Am discutat personal cu impresarul lui, pentru a-i cauta echipa din aceasta iarna”, a declarat dupa meciul de vineri antrenorul Marius Pasca.

Ionut Danila a evoluat in 14 meciuri pentru FC Zalau, inscriind doua doua goluri pentru formatia condusa de Marius Pasca.

Recomandari

Alte Articole