Ioan Morar nu vrea colaborare cu FCMU Baia Mare

Într-o conferinţă de presă organizată săptămâna trecută, Dan Hotico, preşedintele echipei din Liga a II-a FC Maramureş Universitar Baia Mare, a precizat că este foarte hotărât ca din sezonul viitor să mute echipa din Baia Mare, principalul motiv fiind lipsa sprijinuui financiat atât din partea autorităţilor locale, cât şi din partea oamenilor de afaceri din zona Maramureşului. Oficialul băimărean intenţionează să joace pe un alt stadion decât del din Baia Mare chiar şi ultima etapă din acest sezon, iar la vară să găsească o modalitate prin care să colaboreze cu un alt club, fie el şi din Liga a III-a. “Demersurile sunt făcute pentru ca ultima etapă de retur să o jucăm in alta parte. Mai mult, încercăm să găsim o variantă de a continua această activitate pe care am început-o noi aici, acolo unde vom găsi puţin mai mult sprijin decât am primit aici. Ştim că sunt condiţii grele şi că nu sunt posibilitaţi. Tocmai în această idee am zis că vom încerca să ne continuam activitatea acolo unde va exista mai multă înţelegere”, a declarat preşedintele Dan Hotico pentru emaramureş.ro.

Printre variantele posibile se află şi Zalăul, atât ca locaţie pentru disputarea ultimei etape a returului, cât şi pentru o eventuală colaborare începând din această vară. Totuşi, preşedintele clubului FC Zalău, Ioan Morar, neagă o eventuală colaborare, spunând că până în acest moment nu a purtat niciun fel de discuţii, cu nimeni, pe această temă. “M-am întâlnit cu domnul Hotico la şedinţa care a avut loc săptămâna trecută la Federaţia Română de Fotbal. Ne-am salutat şi nimic mai mult. Nici nu s-a pus problema să discutăm despre aşa ceva. Nu se pune problema ca FCMU Baia Mare să joace la Zalău în ultima etapă sau să facem o colaborare din vară”, a declarat preşedintele zălăuan.

În ultima etapă a returului, programată în data de 2 iunie, FCMU Baia Mare ar urma să evolueze pe teren propriu cu Mureşul Deva.

Recomandari

Alte Articole