Intervenții ale jandarmilor sălăjeni

Un echipaj de jandarmerie a fost solicitat, prin apel 112, să intervină în urma unei fapte de agresiune.
La fața s-a stabilit că un bărbat de 69 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-a lovit soția cu pumnul în zona spatelui.
Incidentul a avut loc sâmbătă, 1 ianuarie a.c., în jurul orei 23.50, într-un imobil de pe raza localității Motiș.
În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Violență în familie”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.
Victima, în vârstă de 59 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Joi, 30 decembrie 2021, un echipaj de jandarmerie a fost sesizat, prin apel 112, să intervină în urma unei fapte de agresiune.
La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, pe fondul unui conflict mai vechi, a fost lovit cu pumnii și picioarele, în zona capului și toracelui, de către o altă persoană.
Incidentul a avut loc în jurul orei 15.40, pe strada Trandafirilor din orașul Jibou.
După identificarea agresorului, un bărbat în vârstă de 25 de ani, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.
Bărbatul agresat a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În anul 2021, jandarmii sălăjeni au constatat 4 infracțiuni de „Violență în familie” și 21 de infracțiuni de „Lovire sau alte violențe”.

Recomandari

Alte Articole