Internship la Consiliul Județean Sălaj

Consiliul Județean Sălaj lansează, în premieră pentru administrația publică din județul nostru, un program de internship dedicat studenților și absolvenților de studii superioare interesați să se dezvolte pe plan profesional, să se familiarizeze cu procesul legislativ și administrativ al instituției și să se implice activ în viața comunității.
Vor fi disponibile nu mai mult de șase locuri în științe juridice, studii europene, guvernanță și relații internaționale și în domeniul tehnic. Fiecare intern va beneficia de o indemnizație brută de 3.410 lei/lună, pentru un program de 6 ore/zi.
“Tinerii au un rol strategic în dezvoltarea comunităților din care fac parte: ei clădesc prezentul și pregătesc viitorul. Tocmai de aceea consider că este extrem de important să îi convingem ca după finalizarea studiilor să-și creeze viitorul acasă. Întrucât administrația publică are nevoie de entuziasmul și energia noii generații, Consiliul Județean Sălaj își deschide porțile pentru tinerii care vor să descopere provocările din domeniu și, de ce nu, să dezvolte o carieră ca funcționari publici. Prin acest demers, le oferim nu doar oportunitatea de a pune în aplicare cunoștințele teoretice dobândite în timpul studiilor, dar și de a căpăta experiență practică și a se familiariza cu activitatea din administrația publică locală, colaborând direct cu profesioniștii din instituția noastră. Viitorii interni vor putea, astfel, să dobândească prima vechime în muncă sau specialitate, beneficiind, în același timp, și de indemnizație de internship”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Recomandari

Alte Articole