Întâlnire la Primăria Zalău, pe tema centurii ocolitoare a orașului Reviewed by CD on . Joi, 8 noiembrie 2018, la solicitarea conducerii Primăriei Municipiului Zalău, a avut loc o întâlnire la sediul instituției la care au participat președintele C Joi, 8 noiembrie 2018, la solicitarea conducerii Primăriei Municipiului Zalău, a avut loc o întâlnire la sediul instituției la care au participat președintele C Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Întâlnire la Primăria Zalău, pe tema centurii ocolitoare a orașului

Întâlnire la Primăria Zalău, pe tema centurii ocolitoare a orașului

Întâlnire la Primăria Zalău, pe tema centurii ocolitoare a orașului

Joi, 8 noiembrie 2018, la solicitarea conducerii Primăriei Municipiului Zalău, a avut loc o întâlnire la sediul instituției la care au participat președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc, primarul municipiului, Ionel Ciunt, domnul senator Pop Gheorghe, viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, dl. Radu Băruță, directorul general al Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj și dl. Florian Răducu, vicepreședintele companiei de proiectare Search Corporation.

Tema discuției a vizat analiza stadiului de finalizare a studiului de fezabilitate la tronsonul II al variantei de ocolire Zalău (centura ocolitoare), precum și clarificări privind avizele necesare pentru execuția acestui proiect.
În perioada ce urmează se vor efectua lucrări cu privire la scoaterea din circuitul agricol și fondul forestier a unor suprafețe de teren aflate pe culoarul stabilit în proiect.

”Chiar dacă nu suntem parte în acest contract, suntem preocupați să se respecte calendarul stabilit astfel încât, în a doua jumătate a anului 2019, să înceapă lucrările de execuție a acestui obiectiv de investiții.” a declarat primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus