Infrangere usturatoare pentru FC Zalau, la Satu Mare

Echipa zălăuană a suferit o infrangere usturătoare sambătă după-amiaza, in cea de-a doua etapă a returului, pierzand cu un categoric 4 – 0 in faţa celor de la Olimpia Satu Mare. FC Zalău a avut o primă repriză mai bună, chiar dacă ocaziile clare de gol au fost foarte rare, iar in partea secundă jocul fotbaliştilor de la FC Zalău a fost mult sub nivelul dorit.

 După puţin mai bine de o jumătate de oră, gazdele conduceau deja cu 2 – 0, prin reuşitele lui Feier, din minutele 26 şi 32. La primul gol, a fost o greşeală in defensiva Zalăului, Marinaş a interceptat balonul, i-a pasat lui Feier, care a rămas singur cu portarul Chiş şi a trimis balonul in plasă pe langă goalkeeper-ul zălăuan. Al doilea gol a lui Feier a fost marcat cu capul, din şapte metri, acesta reluand in plasă centrarea lui Zsiga. După 11 minute de la realuare, Marinaş măreşte avantajul gazdelor, după ce scapă singur cu portarul Chiş şi impinge balonul in plasă, fază la care zălăuanii au cerut offside. Tot după o fază discutabilă a fost marcat şi golul cu numărul patru al Olimpiei. Marinaş a obţinut extrem de uşor o lovitură de pedeapsă, pe care ex-zălăuanul Ionuţ Dănilă a tranformat-o.

 “Primele două goluri le-au marcat pe greşelile noastre, iar ultimele două pe greşeli de arbitraj. Pană la pauză am avut parte de un arbitraj bun, dar după pauză s-au schimbat total lucrurile. Aş putea spune că am avut o primă repriză bună. Dacă am fi evoluat aşa şi cu Livezile am fi caştigat, cu siguranţă primul joc din retur. Am coborat pe locul nouă şi va trebuie neapărat să caştigăm meciul următor, cu Unirea Floreşti”, a declarat antrenorul Zalăului, Marius Paşca.

 FC Zalău rămane astfel cu 24 de puncte acumulate, situandu-se pe poziţia a noua, la două locuri de prima poziţie retrogradabilă.

 Rezultatele complete: Gloria II Bistriţa – Avantul Reghin 4 – 1, Unirea Dej – CS Zlatna 1 – 0, Unirea Ungheni – Sănătatea Cluj 2 – 1, CFR II Cluj – Universitatea Cluj 0 – 1, Corona Braşov – Seso Campia Turzii 2 – 0, Unirea Floreşti – FCM II Tg. Mureş 3 – 1, Olimpia Satu Mare – FC Zalău 4 – 0, Voinţa Livezile – Unirea Tărlungeni.

Recomandari

Alte Articole