Infracţiuni constatate şi dosare penale întocmite în cadrul unei acţiuni desfăşurată de poliţiştii din Crasna

Fetiță de 5 ani lovită de un autoturism în Zalău

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sub coordonarea şefului inspectoratului, au desfăşurat o acţiune pe raza secţiei şi a comunelor arondate pentru prevenirea faptelor antisociale, respectarea ordonanţelor militare, dar şi pentru a combate ilegalităţile de orice fel.

Activitatea a avut loc la data de 12 mai a.c., context în care au fost verificate cinci persoane faţă de care a fost dispusă măsura izolării la domiciliu, 89 de persone au fost legitimate şi 102 autovehicule verificate.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, din care nouă la regimul circulaţiei rutiere, 17 la Legea nr. 61/1991, cinci la Legea 171/2010, o faptă fiind aplicată la alte acte normative.

Valoarea totală a sacţiunilor se ridică la suma de 21900 lei.

În cadrul acţiunii a fost reţiunt un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat trei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, au fost identificaţi autorii în patru dosare penale rămase cu persoane neidentificate şi au fost întocmite acte de sesizare din oficiu în două dosare penale pentru conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Recomandari

Alte Articole