Incendiu în Șimleu Silvaniei Reviewed by CD on . Joi, la ora 15.56, Secţia de pompieri Şimleu Silvanei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească situată pe strada 1 Decemb Joi, la ora 15.56, Secţia de pompieri Şimleu Silvanei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească situată pe strada 1 Decemb Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu în Șimleu Silvaniei

Incendiu în Șimleu Silvaniei

Incendiu în Șimleu Silvaniei

Joi, la ora 15.56, Secţia de pompieri Şimleu Silvanei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească situată pe strada 1 Decembrie 1918, din localitate.
Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului proprietarul arzând nişte resturi vegetale pe timp de vânt. O scânteie purtată de vânt a declanşat incendiul la o anexă şi s-a extins cu repeziciune la o altă anexă vecină. Au ars 50 mp acoperiş din prima anexă şi circa 40 mp din acoperişul celei de a doua, deşeuri lemnoase, paleţi din lemn şi elemente din structura acoperişurilor imobilelor. Din fericire incendiul a fost lichidat la timp şi nu s-a propagat şi la casele gospodăriilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus