Incendiu în Stârciu. Un bărbat a murit Reviewed by CD on . Miercuri noaptea, la ora 23.55, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei şi SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localit Miercuri noaptea, la ora 23.55, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei şi SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu în Stârciu. Un bărbat a murit

Incendiu în Stârciu. Un bărbat a murit

Incendiu în Stârciu. Un bărbat a murit

Miercuri noaptea, la ora 23.55, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei şi SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Stârciu. La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat la casă şi la anexa acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp.
Din nefericire, o persoană (un bărbat de 68 de ani) a fost surprins de incendiu şi a fost găsit decedat. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (efect termic de la un aparat de încălzire (aerotermă) lăsat sub tensiune).
Au ars acoperişurile imobilelor (casă şi anexă) pe aproximativ 150 mp, mobilier, aparate electrocasnice şi articole de îmbrăcăminte.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus