Incendii produse în Zalău și Sărmășag

Miercuri seara, dispeceratul ISU-Ambulanță a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112 despre producerea unui incendiu la o hală (atelier auto) aflat la ieșire din municipiul Zalău (zona Valea Miții). La fața locului s-au deplasat pompierii zălăuani care au constatat că incendiul se manifesta printr-o degajare mare de fum și gaze. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (o sobă lăsată aprinsă nesupravegheată). Au ars mai multe materiale si bunuri depozitate în imobil pe circa 20 mp.
Câteva minute mai târziu pompierii primeau o nouă solicitare care anunța faptul că un incendiu a izbucnit la acoperișul unei case situate se strada Plevnei din Zalău. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul terasei și al garajului. În sprijin a fost solicitată o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de pompieri Șimleu Silvaniei. Cauza probabilă de incendiu este în curs de stabilire. A ars acoperișul imobilului pe circa 50 mp și au fost afectate mai multe bunuri. Nu au fost înregistrate persoane rănite.
Pompierii au fost solicitați să intervină în această dimineață la un nou incendiu produs la coșul de fum al unei case din localitatea Sărmășag. Au intervenit pompierii Punctului de Lucru și ai SVSU Sărmășag, iar cauza probabilă de incendiu a fost coșul de fum deteriorat. Din fericire incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se extindă la acoperișul imobilului.

Recomandari

Alte Articole