Un autoturism a luat foc pe E91, în localitatea Badon

Joi dimineaţa, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa (camera centralei) unei case din localitatea Giurtelecu Şimleului.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile). Au ars aproximativ 4 mp din acoperişul anexei.
Ieri în jurul prânzului, în jurul orei 17.20, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Drighiu.
Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum necurăţat de funingine, arzând circa 3 mp material lemnos din jurul acestuia.
Joi după masă, la ora 17.14, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Dioşod.
Cauza probabilă de incendiu a fost nişte scăpări de gaze de la racordul unei butelii. Au fost deteriorate o serie de bunuri, aparatură electrocasnică, iar proprietara (o femeie de 64 de ani) a suferit arsuri superficiale la nivelul nasului şi s-a intoxicat cu fum, a fost transportată de către un echipaj SMURD la spital.

Recomandari

Alte Articole