Încadrări la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj Reviewed by CD on . Patru posturi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediul unităţii, până la data d Patru posturi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediul unităţii, până la data d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încadrări la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj

Încadrări la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj

Încadrări la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj

Patru posturi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediul unităţii, până la data de 13 septembrie 2018.

Persoanele care își doresc o carieră în Poliția Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a patru posturi scoase la concurs prin încadrare directă.

Toate posturile scoase la concurs sunt de ofiţer, în domeniile: poliție rutieră, investigarea criminalității economice, resurse umane şi unul la structura de securitate. Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți pe site-ul I.P.J. Sălaj-Carieră-Posturi scoase la concurs.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus