În trafic fără permis şi cu vehiculele neînmatriculate, pe șoselele din Sălaj

Accident produs pe DN 1F, între localitățile Sîncraiu Almașului și Sutoru

Trei persoane cu vârste cuprinse între 40 şi 47 de ani, care au ieşit marţi, 30 octombrie a.c., cu vehiculele la plimbare, fără să deţină permis de conducere, au avut ghinion şi au fost depistate în trafic de poliţiştii sălăjeni. În două cazuri, vehiculele nu erau nici înmatriculate/înregistrate.

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 9.30, poliţiştii zălăuani l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Crasna, în timp ce circula cu autoturismul pe strada Sfânta Vineri, din municipiul Zalău. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeaşi zi, în intervalul orar 12.45-12.55, poliţiştii Postului de Poliţie Fildu de Jos, în timp ce acţionau pe Drumul Comunal 67, prin localitatea Fildu de Mijloc, au depistat doi bărbaţi de 41, respectiv 47 de ani, din judeţul Cluj, care conduceau mopedele fără a deţine permis de conducere. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că vehiculele erau neînregistrate/neînmatriculate.

În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute de Codul Penal.

Recomandari

Alte Articole