În proba de simplu, la seniori, Andrada Vincze a adus prima medalie de bronz pentru CSM Zalău

Rezultat de excepţie obţinut de Andrada Vincze la Campionatul Naţional de tenis de masă, rezervat seniorilor şi desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Buzău. Sportiva de la CSM Zalău a fost medaliată cu bronz în proba de simplu, fiind prima medalie pentru secţia de tenis de masă de la CSM Zalău, obţinută în proba de simplu, la seniori. Andrada Vincze s-a calificat în semifinale după ce a dispus cu scorul de 4 – 1 de Andreea Dospina, de la CS ACH Slatina, iar în semifinale a cedat cu 4 – 1 în faţa tenismenei Camelia Postoacă, de la CS Pristavu Câmpulung Muscel, după ce câştigase primul set în faţa acesteia. Evoluţia bună de la Naţionale şi medalia obţinută de tenismena zălăuană au făcut ca sportiva antrenorului Victor Puie să fie convocată la lotul naţional al României, în vederea pregătirii şi participării la Campionatul Mondial din Germania, din perioada 25 martie – 1 aprilie.
O figură frumoasă a reuşit şi juniorul Andrei Margin, care a ajuns în primi 32 la simplu, după ce l-a învins pe Alexandru Petrescu, de la CS Pristavu Câmplunung Muscel, sportiv în vârstă de 24 de ani care evoluează de aproape trei ani în Germania. Tot la simplu, Andrei Fărcaş a ajuns în primii 16 tenismeni.
Zălăuan de orgine, fost sportiv la CSM Zalău, actualmente la CTT Bucureşti, Ionuţ Seni a avut o evouţie foarte bună, fiind medaliat cu argint, pierzând finala cu scorul de 4 – 2, în faţa lui Szocs Hunor.

Recomandari

Alte Articole