Ilegalități economice, investigate de polițiștii sălăjeni Reviewed by CD on . În cele zece luni ale acestui an, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au efect În cele zece luni ale acestui an, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au efect Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ilegalități economice, investigate de polițiștii sălăjeni

Ilegalități economice, investigate de polițiștii sălăjeni

Ilegalități economice, investigate de polițiștii sălăjeni

În cele zece luni ale acestui an, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au efectuat 13 percheziții domiciliare și au instituit măsuri asigurătorii în valoare de 4832 mii lei, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracțiuni economice.

În perioada 1 ianuarie-31 octombrie a.c., poliţiştii au efectuat 13 percheziții domiciliare și au pus în aplicare 15 mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracțiuni economice.

În cauzele penale instrumentate, faţă de 68 de persoane s-a dispus începerea urmăririi penale, iar față de o persoană s-a dispus măsura controlului judiciar.

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de 4832 mii lei, dintre care 252 mii lei în numerar și au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 4580 mii lei.

De asemenea, în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 113 sancţiuni contravenţionale în valoare de 366000 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus