IJJ Sălaj organizează o serie de activităţi prilejuite de Ziua Jandarmeriei Reviewed by CD on . Luni, 03 aprilie 2017, Jandarmeria Română aniversează 167 de ani de la înfiinţare prilej cu care, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj organizează o serie d Luni, 03 aprilie 2017, Jandarmeria Română aniversează 167 de ani de la înfiinţare prilej cu care, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj organizează o serie d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»IJJ Sălaj organizează o serie de activităţi prilejuite de Ziua Jandarmeriei

IJJ Sălaj organizează o serie de activităţi prilejuite de Ziua Jandarmeriei

IJJ Sălaj organizează o serie de activităţi prilejuite de Ziua Jandarmeriei

Luni, 03 aprilie 2017, Jandarmeria Română aniversează 167 de ani de la înfiinţare prilej cu care, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj organizează o serie de activităţi după cum urmează:
Luni, 03 aprilie 2017, în sala de şedinţe „Porolissum” a Consiliului Judeţean Sălaj, se va desfăşura o şedinţă festivă cu participarea cadrelor unităţii, şefilor instituţiilor, structurilor şi unităţilor cu care Jandarmeria Sălaj cooperează pentru îndeplinirea misiunilor specifice, şi reprezentanţilor mass-media, ce va cuprinde citirea unor mesaje de felicitare, înaintări în grad, recompense, premierea căştigătorilor la Cupa Jandarmeriei şi discursuri din partea invitaţilor.

Marţi, 04 aprilie 2017, între orele 11.00 şi 13.00, pe platoul de marmură din faţa Prefecturii Sălaj va avea loc prezentarea materialelor de intervenţie ale jandarmeriei, a armamentului şi a autovehiculelor folosite pe timpul executării misiunilor, a ofertei educaţionale pentru cei care doresc să îmbrace uniforma bleu-jandarm precum şi executarea unor exerciţii demonstrative cu câinii de serviciu, de autoapărare şi de intervenţie. Prezentarea exerciţiilor demonstrative va avea loc în jurul orei 12.00.

Miercuri, 05 aprilie 2017, Jandarmeria Sălaj organizează Cupa Presei la Tir, cu participarea reprezentanţilor mass-media şi a purtătorilor de cuvânt din structurile M.A.I., Primăria Zalău şi Consiliul Judeţean. Competiţia se va desfăşura în poligonul „Aghireş”.

Joi, 06 aprilie 2017, va avea loc o competiţie sportivă internă de mini-fotbal, tenis de câmp şi tenis de masă, cu participarea echipelor reprezentând comandamentul unităţii şi diverse subunităţi.

Vineri, 07 aprilie 2017, în sala de videoconferinţă a I.J.J. Sălaj, va avea loc un simpozion pe tema istoricului jandarmeriei sălăjene, susţinut de d-nul dr. Pop Dănuţ, directorul Direcţiei Judeţene Sălaj a Arhivelor Naţionale, cu participarea cadrelor unităţii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus