Hoți de lemne, surprinși în flagrant de jandarmii sălăjeni Reviewed by CD on . În urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, jandarmii sălăjeni au surprins, în flagrant, mai multe persoane care încercau să sustra În urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, jandarmii sălăjeni au surprins, în flagrant, mai multe persoane care încercau să sustra Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Hoți de lemne, surprinși în flagrant de jandarmii sălăjeni

Hoți de lemne, surprinși în flagrant de jandarmii sălăjeni

Hoți de lemne, surprinși în flagrant de jandarmii sălăjeni

În
urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, jandarmii
sălăjeni au surprins, în flagrant, mai multe persoane care încercau să sustragă
material lemnos.

Incidentul a avut loc marți, 28 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, într-o pădure de pe raza localității Derșida. La fața locului s-a stabilit că doi bărbați, cu vârsta de 38, respectiv 54 de ani, au tăiat mai mulți arbori, nemarcați silvic, din speciile gorun și cer, cauzând un prejudiciu de peste 7000 de lei.

Față de făptuitori, jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârșirea infracțiunilor de „tăiere fără drept” și „furt de arbori”, conform art. 107 şi art. 109, din Legea nr.46/2008. Actele de constatare urmează să fie înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor, iar masa lemnoasă, aproximativ 4 metri cubi, două motofierăstraie și un topor, au fost confiscate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus