Hoţ de portofel depistat de jandarmii din Zalău la bancomat, în timp ce încerca să scoată bani de pe un card furat Reviewed by CD on . Ieri, 19 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, pe timpul patrulării pe raza municipiului Zalău, un echipaj de jandarmi a interceptat o persoană suspectă în faţa Ieri, 19 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, pe timpul patrulării pe raza municipiului Zalău, un echipaj de jandarmi a interceptat o persoană suspectă în faţa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Hoţ de portofel depistat de jandarmii din Zalău la bancomat, în timp ce încerca să scoată bani de pe un card furat

Hoţ de portofel depistat de jandarmii din Zalău la bancomat, în timp ce încerca să scoată bani de pe un card furat

Hoţ de portofel depistat de jandarmii din Zalău la bancomat, în timp ce încerca să scoată bani de pe un card furat

Ieri, 19 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, pe timpul patrulării pe raza municipiului Zalău, un echipaj de jandarmi a interceptat o persoană suspectă în faţa unui bancomat, în timp ce încerca să extragă bani de pe un card care nu îi aparţinea.
Persoana în cauză, un tânăr de 17 ani din localitatea Scorţeni, judeţul Prahova, a încercat timp de mai multe minute să introducă codul pin. Asupra acestuia s-a găsit un portofel conţinând bani, act de identitate, permis de conducere, card de sănătate şi 2 carduri bancare, acestea aparţinând unui bărbat de 53 de ani din Zalău.
În urma verificărilor s-a stabilit că făptuitorul a fost găzduit pentru o noapte de persoana vătămată, într-un apartament de pe bulevardul Mihai Viteazu, iar persoana în cauză, profitând de neatenţia proprietarului, i-a sustras portmoneul din buzunarul unei geci aflate pe un cuier lângă uşa de intrare.
Pe numele făptuitorului s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, conform art. 229 Cod Penal, acte care urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea continuării cercetărilor.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recomandă cetăţenilor să manifeste vigilenţă cu privire la bunurile personale şi să fie cu băgare de seamă în privinţa persoanelor necunoscute pe care le găzduiesc, pentru a nu deveni victima unei infracţiuni de furt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus