HC Zalau va juca in Franta turul cu HBC Nimes

Conducerile celor doua cluburi au propus ca “dubla” din sferturile de finala ale Cupei EHF, dintre HC Zalau si HBC Nimes, sa se desfasoare ori la Zalau, ori la Nimes, dar cluburile nu au ajuns la o intelegere in acest sens

HC Zalau este nevoita sa se deplaseze la Nimes (Franta) pentru a sustine partida tur, din cadrul sferturilor de finala ale Cupei EHF, dupa ce conducerile celor doua cluburi nu s-au ineteles ca ambele meciuri sa se desfasoare ori la Zalau, ori la Nimes. Partida tur este programata in data de 3 martie, de la ora 21 (ora Romaniei), urmand ca meciul retur sa se dispute in 11 martie, de la ora 11, in Sala “Avram Iancu” din Zalau. Chiar daca Nimes nu a acceptat ca ambele dueluri sa se dispute la Zalau, managerul Gheorghe Tadici considera ca echipa pe care o conduce are sanse reale la calificarea in semifinale, mai ales ca partida retur este programata la Zalau. “Avand in vedere ca al doilea meci se joaca la Zalau, cred ca avem sanse la calificarea in semifinale. Vom fi aglomerati in perioada respectiva cu jocuri si in campionatul intern, dar sper ca fetele sa reziste, in primul rand fizic”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

 De cealalta parte, antrenoarea formatiei HBC Nimes, romanca Manuela Ilie, ne-a precizat ca ambele partide sunt deschise oricarui rezultat. “Primul meci se va juca in Franta, iar al doilea la Zalau. Ambele partide sunt deschise oricarui rezultat, pentru ca suntem echipe apropiate valoric. Am vizionat cateva meciuri de-ale Zalaului si ele au un joc diferit fata de al nostru. Pentru noi este un dezavantaj faptul ca jucam la Zalau al doilea meci, dar ar putea fi si un avantaj, daca fetele vor rezista presiunii publicului zalauan. Am jucat si eu multe meciuri la Zalau si cunosc publicul de acolo. Fetele domnului Tadici sunt obisnuite sa joace cu presiune din partea publicului advers, dar fetele mele nu prea. Eu am si cateva jucatoare accidentate, pe care nu stiu daca le voi putea folosi in cele doua meciuri”, ne-a precizat Ilie Manuela.

 HC Zalau a ajuns in sferturile de finala ale Cupei EHF, dupa ce a trecut in 16-zecimi de israeliencele de la Bnei Hertzeliya (33 – 21, 30 – 21), iar in optimi de CSM Bucuresti (27 – 24, 28 – 20).

 In celelalte trei sferturi se vor duela: KIF Vejen (Danemarca) – TSV Bayer 04 Leverkusen (Germania), Team Tvis Holsterbo (Danemarca) – Lada Togljatti (Rusia) si CS Mar Alicante (Spania) – SK Maliye Milli Piyango (Turcia).

Recomandari

Alte Articole