HC Zalau si CSM Bucuresti se intalnesc de trei ori in decurs de o luna

Tragerea la sorti pentru optimile de finala ale Cupei EHF a fost una cat se poate de favorabila pentru echipa condusa de Gheorghe Tadici, HC Zalau avand in optimile de finala cel mai accesibil adversar, formatia CSM Bucuresti. Emotiile insa au disparut abia pe finalul tragerii la sorti, deoarece, la un moment dat, in prima urna au mai ramas CSM Bucuresti si formatia rusa, Lada Togliatti, adica cel mai accesibil si cel mai dificil adversar posibil. Norocul insa i-a suras echipei zalauane, Lada Togliatti urmand sa intalneasca in optimile de finala formatia spaniola Bera Bera Balonmano.

“Din punct de vedere al deplasarii este ceea ce ne-am dorit. Si ca valoare avem un adversar accesibil, cu care ne vom intalni si in prima etapa de anul viitor, in campionat. Consider ca avem prima sansa la calificarea in sferturile de finala. Este bine si pentru handbalul romanesc, pentru ca in acest fel o echipa romaneasca va ajunge in sferturile de finala ale Cupei EHF”, ne-a declarat Gheorghe Tadici la scurt timp dupa tragerea la sorti.

Partida tur este programata in 4/5 februarie 2012, la Bucuresti, urmand ca meciul retur sa aiba loc o saptamana mai tarziu, la Zalau.

In celelalte sase confruntari se vor intalni: Team Tvis Holstebro – Team Esbjerg (ambele echipe fiind din Danemarca), TSV Bayer 04 Leverkusen (Germania) – Astrakhanochka Astrakhan (Rusia), Maliye Milli Pyango SK (Turcia) – Vaci NKSE (Ungaria), CB Mar Alicante (Spania) – Budapest Bank-Bekescsabai ENKSE (Ungaria), Mios Biganos Bassin DArcachon (Franta) – HBC Nimes (Franta).

Recomandari

Alte Articole