HC Zalău s-a "încălzit" cu Baia Mare pentru meciul cu CSM Bucureşti

După trei zile de la reluarea pregătirilor, echipa managerului Gheorghe Tadici a susţinut primele două jocuri de verificare din acest an, adversară fiind HCM Baia Mare. Primul meci a durat trei reprize a câte 25 de minute fiecare, iar al doilea, două reprize a câte 30 de minute. Ambele echipe au avut absenţe în lot, la Baia Mare lipsind Eliza Buceschi, convocată la lotul naţional de tineret, iar la Zalău, Roxana Varga şi Andrada Pop, convocate şi ele de selecţionerul Dumitru Muşi. Celor două de la HC Zalău li s-au adăugat Nicoleta Molfea şi portarul Adina Mureşan, nevoite să stea pe margine din cauza accidentărilor.

 

Formaţia zălăuană a fost net superioară băimărencelor, chiar dacă managerul Gheorghe Tadici a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie. Scorul primului meci, disputat vineri seara, a fost 42 – 25, după ce la finalul primei reprize băimărencele conduceau cu 11 – 10, iar meciul al doilea, disputat sâmbătă dimineaţa, s-a încheiat cu scorul de 39 – 28 tot în favoarea Zalăului.

 

Pentru ambele echipe a fost ultimul test înaintea primelor partide oficiale din acest an. Zalăul va evolua vineri, în deplasare, la CSM Bucureşti, de la ora 17, în timp ce băimărencele vor juca pe terenul campioanei Oltchim, duminică, de la ora 18. Ambele partide vor fi transmise pe Digi Sport.

 

Recomandari

Alte Articole