HC Zalau nu cedeaza fotoliul de lider

Cu patru victorii din tot atatea meciuri disputate, echipa condusa de managerul Gheorghe Tadici ramane pe primul loc in clasamentul Ligii Nationale de handbal feminin.

Ultima succes a fost obtinut sambata, pe teren propriu, in compania Universitatii Neptun Constanta, scorul final al partidei fiind 43 – 17, dupa ce la pauza tabela a aratat 17 – 6.

Cele mai multe goluri pentru echipa zalauana au fost marcate de Dana Babeanu (6), iar de cealalta parte Laura Roiban si Andreea Marginean au inscris cele mai multe goluri, fiecare cate patru.

“Am incercat sa abordam cat se poate de serios jocul, chiar daca ne-am desprins in partea a doua a primei reprize. Rezultatul este multumitor, insa diferenta putea fi si mai mare. Important este ca am punctat si la partea de golaveraj, mai ales ca, o perioada, clasamentul se va face in functie de golaveraj. Am incercat sa rulez toata echipa. Am jucat destul de mult si cu cele tinere, perioada in care am primit niste goluri care puteau fi evitate”, a declarat la finalul meciului Gheorghe Tadici.

HC Zalau va sustine urmatorul meci miercuri, la Otelul Galati.

 

Recomandari

Alte Articole