HC Zalau, la primul test oficial din acest an

Liga Nationala de handbal feminin se va relua in aceasta dupa-amiaza, dupa o pauza de doua luni, primul meci fiind programat intre CSM Bucuresti si HC Zalau. Va fi primul meci oficial din acest an pentru ambele echipe, dar si o verificare inaintea duelurilor din optimile Cupei EHF, echipa zalauana urmand sa intalneasca CSM Bucuresti si in cupele europene. “Din punct de vedere al pregatirii specifice, cred ca fetele sunt puse la punct sub toate aspectele, atat din punct de vedere tactic, cat si din punct de vedere tehnic si fizic. Cea mai mare problema care o avem este cea a accidentarilor. Insa, de aceea lotul este de 16 – 17 jucatoare, ca celelalte, care sunt mai mult rezerve, sa inlocuiasca titularele. Molfea, Muresan, Cristoaica si Ailincai sunt jucatoarele accidentate, dar pierdea mare este Molfea. S-ar putea sa nu o folosesc la Bucuresti, pentru ca urmeaza o serie de meciuri dificile cu echipe care lupta pentru un loc de cupa europeana, iar altele care se bat pentru evitarea retrogradarii. Ideal ar fi sa castigam toate meciurile nu doar cel de la Bucuresti. Sper insa sa nu avem multe sincope si sa ne indeplinim obiectivul propus. Vom avea meciuri dificile si acasa si in deplasare, dar daca nu vom intampina probleme din exterior, ma refer in special la problemele de arbitraj, cred ca putem realiza in acest an ceea ce ne propunem”.

HC Zalau se situeaza pe locul patru inaintea primei etape din acest an. Meciul de la Bucuresti va fi oficiat de cuplul de arbitri format din iesenii Bogdan Anton si Iulian Cristea. Intalnirea dintre CSM Bucuresti si HC Zalau va incepe la ora 17 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2.

Miercuri a avut loc o restanta din etapa a VIII-a, intre HC Dunarea Braila si Oltchim Ramnicu Valcea, incheiata cu scorul de 30 – 33.

Programul complet al primei etape: Universitatea Neptun Constanta – SCM Craiova, Otelul Galati – SCM Ploiesti, HCM Roman – CSM Cetate Devatrans, Oltchim Ramnicu Valcea – HCM Baia Mare, Universitatea Jolidon Cluj – HC Dunarea Braila, CSM Bucuresti – HC Zalau, ASC Corona Brasov – CSM Bacau.

Recomandari

Alte Articole