HC Zalău a pierdut la scor în faţa campioanei Reviewed by CD on . Fetele de la Handbal Club Zalău au pierdut vineri seară primele puncte pe teren propriu din actuala ediţie de campionat. Chiar dacă au jucat de la egal la egal Fetele de la Handbal Club Zalău au pierdut vineri seară primele puncte pe teren propriu din actuala ediţie de campionat. Chiar dacă au jucat de la egal la egal Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»HC Zalău a pierdut la scor în faţa campioanei

HC Zalău a pierdut la scor în faţa campioanei

HC Zalău a pierdut la scor în faţa campioanei

Fetele de la Handbal Club Zalău au pierdut vineri seară primele puncte pe teren propriu din actuala ediţie de campionat. Chiar dacă au jucat de la egal la egal timp de 20 de minute cu vedele echipei campioane a României, elevele lui Gheorghe Tadici au căzut fizic şi psihic în faţa “tigroaicelor” din capitală şi au cedat cu 37-23 duelul cu CSM Bucureşti.

HC Zalău – CSM Bucureşti 11 – 17 (23 – 37)

Elevele profesorilor Elena şi Gheorghe Tadici nu au ţinut cont de numele adversarului şi au început cu mult curaj partida disputată vineri seara în Sala Sporturilor din Zalău.

După un prim gol marcat de echipa vizitatoare, tânăra echipă din urbea de la poalele Meseşului a reuşit să egaleze şi chiar a preluat conducerea pe tabela de scor reuşind să se menţină în avantaj minim până în minutul 22.

Maniera de arbitraj a cuplului mureşan format din Adrian Nacu şi Adrian Rucoi a stricat spectacolul sportiv.

HC Zalău a jucat foarte bine timp de 20 de minute şi a avut şansa de a se desprinde pe tabelă la 3-4 lungimi dacă cei doi arbitrii nu ar fi judecat eronat câteva faze de joc care au dezavantajat echipa gazdă.

Afectate de deciziile celor doi cavaleri ai fluierului, dar şi de anumite greşeli neforţate, sălăjencele au început să piardă teren şi în ultimele minute de joc ale primei părţi echipa din capitală s-a desprins pe nesimţite la şase goluri, tabela Sălii Sporturilor din Zalău indicând 11-17 după 30 de minute de joc.

Conştient că nu poate reveni în joc în partea a doua, datorită diferenţei mari de valoare dintre loturile celor două formaţii, Gheorghe Tadici a decis în partea a doua să ruleze întreaga echipă, astfel că campioană, în lotul căreia se regăsesc jucătoare titulare ale primelor reprezentative ale Braziliei, Croaţiei, Danemarcei, Franţei, Spaniei sau Suediei, a avut o misiune uşoară în partea a doua şi a câştigat jocul la o diferenţă de 14 goluri.

În urma eşecului suferit pe propriul, fetele de la HC Zalău au coborât pe locul 6 în clasamentul şi au parte de o partidă extrem de dificilă în runda următoare, programată miercuri, 23 septembrie. În runda cu numărul 7, elevele lui Ghoerghe Tadici vor evolua în deplasare, în compania vicecampioanelor de la HCM Baia Mare. Partida va fi găzduită de Sala Lascăr Pană, miercuri, de la ora 16:45.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus