HC Zalau a invins la scor Deva

Echipa managerului Gheorghe Tadici a trecut la pas, in a doua etapa a returului, in deplasare, de CSM Cetate Devatrans, pe care a invins-o cu un categoric 22 – 15 (11 – 7). Ciuciulete si compania au condus din minutul doi si pana la fluierul final al arbitrilor gorjeni, Draganescu si Eremia. Nici macar pana de curent, aparuta in minutul 54 al intalnirii, nu le-a speriat pe handbalistele zalauane. Acestea aveau un avans de sapte goluri in momentul in care s-a intrterupt curentul in sala, 13 – 20, iar la reluare, tot Zalaul a punctat, prin Andrada Trif, 13 – 21. Pana la final, gazdele au mai marcat de doua ori, iar echipa zalauana a mai inscris o data, prin Crina Ailincai, scorul final devenind astfel 15 – 22. Pentru HC Zalau urmeaza sambata si duminica “dubla” din optimile Cupei EHF, in fata formatiei CSM Bucuresti, ambele partide urmand sa aiba loc in Sala “Avram Iancu” din Zalau, incepand cu ora 11.

Marian Muntean, presedinte CSM Cetate Devatrans: ,,Cinci saptamani nu puteam sa bat pe Zalau, o echipa mediocra, tinuta in viata de Tadici. Asemenea jaf si arbitraj ostil n-am avut la Deva de cand sunt in handbal. Eu sper sa se termine si <<era>> Tadici cu arbitraje partinitoare. Semnalez doua incalcari flagrante de regulament: cand am ales mingiile au fost de acord sa jucam cu mingea noastra. Cand am inceput efectiv jocul am jucat cu mingea Zalăului. Mai mult, echipa Devei a fost obligata sa ia peste tricouri alte maieuri  de alta culoare in timp ce era echipa gazda! Atunci am observat directia in care se va arbitra. Acesti doi arbitri, Eremia si Draganescu, s-au inclinat ca ghiocelul in fata lui Tadici. El e cel care influenteaza arbitrajele si locul doi este al lui, nu este meritul echipei. Oriunde in Romania joc cu Zalaul dar cu arbitraj corect si pot spune ca Deva poate invinge.”

Gheorghe Tadici, manager HC Zalau: ,,Am condus clar jocul de o maniera categorica. Aceasta diferenta si faptul ca golghetera Carmen Cartas a marcat doar doua goluri spune totul. Din punct de vedere tactic cred ca am dominat. E o victorie fara dubii. Scorul nu cred ca reflecta diferenta din teren, am utilizat toate jucatoarele prezente pe foaie, exceptand cel de al doilea portar. Ceea ce nu mi se pare normal e faptul ca mi s-a semnalat de catre seful salii care s-a uitat pe camera de luat vederi si a observat ca sotul unei jucatoare a stins luminile in sala in minutul 54. Mi se pare o chestie anormala, am stat patrusprezece minute pana au repornit reflectoarele. Mai multe vor spune arbitrii si raportul acestora.”

Recomandari

Alte Articole