Georgiana Ciuciulete ramane inca doi ani la HC Zalau

Clubul manageriat de Gheorghe Tadici se poate baza cel puţin încă două sezoane pe căpitanul de echipă Georgiana Ciuciulete, care şi-a prelungit în această săptămână contractul cu HC Zalău până în 13 iunie 2014.

 

Transferată la HC Zalău în sezonul 2006 – 2007, de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, Georgiana Ciuciulete a evoluat la gruparea zălăuană sub formă de împrumut până în 2010, când a semnat un contract valabil pe doi ani. Datorită seriozităţii de care a dat dovadă atât la antrenamente, cât şi în partidele oficiale, Georgiana Ciuciulete a devenit în scurt timp o jucătoare de bază în echipa zălăuană, fiind desemnată la un moment dat chiar căpitan de echipă. “Avem cinci jucătoare a căror contract expiră în această vară, însă cel mai mult mă interesează să rămână trei dintre ele. Cu Georgiana Ciuciulete am ajuns deja la o înţelegere şi şi-a prelungit contractul pentru încă doi ani cu HC Zalău. Este o jucătoare valoroasă, cu caracter, de care avem nevoie. Mă bucur că am ajuns la o înţelegere. Şi cu celelalte două jucătoare pe care ni le dorim în continuare la echipă suntem foarte aproape de a semna prelungirea contractului”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.

 

Până în acest moment, Georgiana Ciuciulete, care evoluează pe postul de pivot la HC Zalău, a marcat 111 goluri în Liga Naţională, iar în cupele europene are 42 de reuşite.

 

La final de contract cu HC Zalău se mai află portarul Mirela Nichita şi jucătoarele de câmp Ana Maria Şomoi, Nicoleta Molfea şi Mariana Cristoaica.

Recomandari

Alte Articole