Gabriela Szucs ramane in atentia celor de la HC Zalau

Inaintea turneului organizat de Handbal Club Zalau la finalul saptamanii trecute, managerul Gheorghe Tadici afirma ca intentioneaza sa transfere doua jucatoare maghiare, una dintre ele fiind chiar fosta componenta a Oltchimului, Gabriela Szucs, actualmente la vicecampioana Ungariei, DVCS Debrecen.

 

Aceasta nu a putut fi prezenta la turneul de la Zalau, din cauza unor probleme de sanatate, insa conducerile tehnice ale celor doua grupari, HC Zalau si DVCS Debrecen, au purtat cateva discutii depre un eventual transfer al jucatoarei la echipa zalauana.

 

La finalul turneului, Tadici ne-a declarat ca nu s-a ajuns la o intelegere pentru niciuna din cele doua jucatoare de care era interesat, insa discutiile ar putea fi reluate in perioada urmatoare. “Una dintre ele nu a venit la turneu pentru ca are niste probleme de sanatate. Urmeaza sa mai discutam in perioada urmatoare. Deocamdata, din primele discutii avute, pretentiile sunt prea mari. Ne dorim sa aducem un plus la echipa, dar nu suntem atat de disperati incat sa oferim oricat pentru a mai aduce o jucatoare sau doua. Ne permitem sa oferim cel mult o suma egala cu ceea ce le oferim in acest moment celor mai bune jucatoare de la noi”.

 

Gabriela Szucs a evoluat la Oltchim din 2008 pana in vara anului trecut, fiind transferata la gruparea din Zavoi chiar de la formatia din Debrecen.

 

Handbalista nascuta la Oradea, dar care a emigrat in tara vecina inainte de 1989, a fost la un pas in aceasta vara de a ajunge si la vicecampioana Universitatea Jolidon Cluj, insa a ales sa evolueze acasa.

Recomandari

Alte Articole