Furturi anchetate în județul Sălaj Reviewed by CD on . În data de 28 ianuarie a.c., cu ocazia cercetărilor efectuate în dosarul penal privind furtul unei drujbe , comis la data de 23/24 decembrie 2013, din locuinţa În data de 28 ianuarie a.c., cu ocazia cercetărilor efectuate în dosarul penal privind furtul unei drujbe , comis la data de 23/24 decembrie 2013, din locuinţa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Furturi anchetate în județul Sălaj

Furturi anchetate în județul Sălaj

Furturi anchetate în județul Sălaj

În data de 28 ianuarie a.c., cu ocazia cercetărilor efectuate în dosarul penal privind furtul unei drujbe , comis la data de 23/24 decembrie 2013, din locuinţa unui bărbat din Chieşd, poliţiştii au indentificat suspectul de comiterea acesui furt: P. Nicolae, 39 ani, din Păulin, judeţul Satu Mare. Dujba a fost recuperată şi restituită proprietarului. Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

Poliţiştii din Hida îl suspectează pe G. Alexandru, 36 ani, din Baia Sprie, judeţul Maramureş, că, în perioada 15 decembrie 2013 – 20 ianuarie a.c., a furat piese de la instalaţia de forat fântâni, situată în extaravilanul localităţii Hida, care-I aparţine lui P.I., din comuna Bălan. Prejudiciul, în valoare de 500 lei, nu a fost recuperat. Maramureşeanul este cercetat pentru furt.

O localnică din GiurteleculŞimleului a sesizat, în data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii din comuna Măierinşte despre faptul că, în lipsa sa, persoane necunoscute i-au intrat în casă şi au furat bijuterii în valoare de 1.000 lei. Poliţiştii l-au identificat marţi pe K. Alexandru, 17 ani, din Moiad, de la care au recuperat toate bijuteriile. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt.

În data de 28 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică de la poliţia municipală, au identificat autorii furtului comis în noaptea de 27/28 ianuarie, dintr-un magazin situat pe strada Sf. Vineri din municipiu. R. Florin, 28 ani, şi G. Tiberiu, 28 ani, au profitat de faptul că magazinul nu era dotat cu sistem de alarmă, au intrat în magazin, prin forţarea şi escaladarea unui geam, şi au furat băuturi alcoolice şi ţigări în valoare totală de 3.500lei. În sarcina lor, poliţiştii au probat comiterea şi a altor furturi din societăţi comerciale şi instituţii publice, în perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014, inclusiv spargerea dată la Biblioteca Judeţeană şi PDL Sălaj. Cei doi au fost reţinuţi pe o durată de 24 ore, iar astăzi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus