Fondurilor europene nerambursabile pentru rebilitarea termică a două blocuri din centrul Zalăului Reviewed by CD on . Municipiul Zalău a semnat primul contract de finanțare pe actualul exercițiu financiar al fondurilor europene nerambursabile. Este vorba de CREȘTEREA EFICIENȚEI Municipiul Zalău a semnat primul contract de finanțare pe actualul exercițiu financiar al fondurilor europene nerambursabile. Este vorba de CREȘTEREA EFICIENȚEI Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Fondurilor europene nerambursabile pentru rebilitarea termică a două blocuri din centrul Zalăului

Fondurilor europene nerambursabile pentru rebilitarea termică a două blocuri din centrul Zalăului

Fondurilor europene nerambursabile pentru rebilitarea termică a două blocuri din centrul Zalăului

Municipiul Zalău a semnat primul contract de finanțare pe actualul exercițiu financiar al fondurilor europene nerambursabile. Este vorba de CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A BLOCURILOR DE LOCUINȚE C2 și C3 DIN MUNICIPIUL ZALĂU, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, axa 3.1 operațiunea A.

Au fost depuse la ADR NV proiecte pentru 11 blocuri în valoare totală de 10,8 mil. lei. Contractul de finanțare pentru primele două blocuri evaluate este în valoare 2,26 mil. lei și a fost semnat astăzi.

Este vorba de un proiect prin care proprietarii și cei care locuiesc în cele 80 de apartamente situate în centrul municipiului, pe bulevardul Mihai Viteazul, vor beneficia de lucrări ce vor duce la îmbunătățirea confortului termic și reducerea costurilor cu încălzirea locuinței. Beneficiile pentru municipiu ale acestui proiect sunt, în primul rând, urbanistice, legate de îmbunătățirea aspectului locuințelor colective.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus