FC Zalau vrea sa-l transfere pe atacantul Unirii Floresti

Deşi evoluează pentru al patrulea sezon consecutiv în Liga a III-a de fotbal, FC Zalău nu a impresionat cu nimic în prima parte a campionatului, terminând turul pe un ruşinos loc opt, care este în afara obiectivului stabilit de către conducere, locurile 1 – 7.

Atât antrenorul Marius Paşca, cât şi preşedintele echipei, Ioan Morar, afirmau încă dinaintea ultimei etape, cea de la Tărlungeni, unde zălăuanii au pierdut cu 2 – 1, că în lotul echipei vor urma schimbări majore în această iarnă.

 

Niciunul dintre ei nu a vrut deocamdată să dezvăluie vreun nume, însă se pare că principalii vizaţi să părăsească echipa sunt: Gigi Gorga, Gabriel Crăciun şi Claudiu Cornaci. Există însă şanse foarte mari ca acestora să li se adauge şi alţii care nu s-au ridicat la nivelul aşteptat de conducere în prima parte a campionatului. În schimul lor se inentionează aducerea a cinci jucători din judeţ, trei de la Viitorul Zalău, unul de la Barcău Nuşfalău şi unul de la Rapid Jibou. Conducerea clubului se orientează însă şi în afara judeţului, săptămâna trecută fiind prezenţi la Zalău, pentru negocieri, Cristian Mocean, fundaş de care FC Zalău nu a mai avut nevoie la un moment dat, acesta evoluând în prezent la Unirea Floreşti. Tot de la Unirea Floreşti se intenţionează aducerea atacantului Marius Morar, şi acesta fiind prezent săptămâna trecută la negocieri.Preşedintele Ioan Morar a precizat că schimbările care vor avea loc la echipă în această iarnă vor fi benefice, lucru care aşteptăm să fie şi demonstrat în partea a doua a campionatului.

Recomandari

Alte Articole